VERF

Wij presenteren hier alle soorten verf in school-, studie- en topkwaliteit. Winsor & Newton, Talens, Ara, Schmincke, Liquitex en op aanvraag Scheveningen en huisschilderverf.

Het idee dat je alle kleuren uit drie basis-kleuren kunt mengen is helaas niet correct. Daarom kunt u de kleuren voor de schilder als volgt indelen:

• De eerste 8 kleuren zijn de steeds de spectrum-kleuren aangevuld met zwart en wit. Dit kun je zien als de geestelijke kleuren. Ze zijn zoveel mogelijk verdeeld over de kleurencirkel. Dit voldoet ruimschoots voor de beginnende schilder. (En als het aanbod van onze fabrikanten voldoende is presenteren we daaronder nog eens:)
• De volgende 8 kleuren is een aarden-reeks van zwart naar wit. Deze kun je zien als materiële kleuren en geven meer aardse warmte aan je schilderij. Wij strijden al jaren voor de prachtige aarde kleuren. Dankzij het Rembrandtjaar zijn deze kleuren weer terug op de agenda.
De volgende 8 kleuren zijn de primaire en secundaire kleuren plus goud en zilver. (Denk aan Johannes Itten van het Bauhaus. Ze bevatten zoveel mogelijk metaalzouten als Kobalt- en of Cadmiumoxide en zijn zeer lichtecht. Maar PAS OP! Soms ook GIFTIG.)
• De volgende 8 kleuren bevatten o.a. de proces kleuren Cyaan, Magenta, Yellow, en zijn veelal handig voor de (zeef)drukker en of de vergevorderde schilder die speciale kleuren of transparanties wil. Zoals bijvoorbeeld Sap-groen en Turkoois en speciale roden of violetten.
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16
-9%
Wall Paint Aubusson Blue
€ 9,95
€ 10,95
-9%
Stoffer/ Schildersstoffer
€ 7,75
€ 8,52
-9%
Wall Paint Country Grey
€ 9,95
€ 10,95
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16