Virtuele tour door onze winkel

KunstLokaal | Krijtverfspecialist Deventer - Arnhem

Krijtverf & decoratieve verftechnieken, kunstenaarsbenodigdheden.

•Specialist in krijtverf & decoratieve verftechnieken
•Specialist in kunstenaarsmaterialen en drukkersbenodigdheden

KunstLokaal | Krijtverfspecialist is dé expert in kunstenaarsmaterialen en decoratieve verftechnieken, waaronder Chalk Paint, Wall Paint & Satin Paint, de krijtverven van Annie Sloan en de vernissen van Polyvine uit België. Onze winkel bevindt zich midden in het centrum van Deventer, waar we u graag alles laten zien over onze producten. In onze winkel zijn er talloze voorbeelden te bewonderen.

Ons team staat klaar om u te adviseren en we maken met plezier voorbeelden om de kleuren en mogelijkheden voor uw specifieke situatie te verduidelijken.

U vindt KunstLokaal ook in Arnhem aan de Steenstraat 36A en in Deventer aan de Stromarkt nr. 9. Onze locatie in Deventer, Het Huis de Reiger, is naar alle waarschijnlijkheid het geboortehuis van Nederlands beroemdste klassieke componist J.P. Sweelinck (1562-1621), een prachtig rijksmonument. Achter onze winkel hebben we een ruim workshop-atelier en een heerlijke koffie- en theetuin. Met onze 25 jaar ervaring in kleurtoepassingen en decoratieve verftechnieken, geven we graag ons bekende no-nonsense advies.

Naast alle Annie Sloan-producten en de vernissen van Polyvine, verkopen we in de winkel ook bijzondere decoratieve materialen zoals bladmetaal, metaalpoeders, sjablonen en kwasten. In ons atelier organiseren we workshops over het gebruik van de krijtverf en speciale technieken.

We werken zelf ook actief met deze materialen en leggen met plezier alles uit over de toepassingen, kleuren, en meer. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze prachtige Hanzestad!

Hartelijke groet,

namens de mederwerkers van KunstLokaal | Krijtverfspecialist - Art Supplies

Peter-Frans de Graaf

 

krijtverfspecialist

 

Stromarkt 9, 7411PJ Deventer. Openingstijden: ma-vr: 12:30-17 uur, zaterdag 10-17 uur

Telefoon: 0570 784299, deventer@kunstlokaal.nl

Steenstraat 36A, 6828CL Arnhem. Openingstijden: ma-vr: 10:30-17:30 uur, zaterdag 10-17:30 uur

Telefoon: 06 41124416, (bgg) 06 20894508, arnhem@kunstlokaal.nl