LESAANBOD TEKENEN & SCHILDEREN

Wil je tekenen of juist schilderen?  Overdag of juist ‘s avonds? Werk je naar de waarneming of wil je juist abstract? Wil je gerichte opdrachten of vooral begeleiding? Hou je van zeefdrukken, etsen of van snijden in hout?

Dan ben je bij KunstLokaal aan het goede adres! Beginners krijgen brede en gerichte opdrachten zo dat ze snel en veel leren, zowel tekenen naar de waarneming als schilderen op muziek of naar aanleiding van een verhaal of gedicht. Voor gevorderden is de begeleiding gericht op het eigen ontwikkelingsproces. De docent weet waar je bent, wat je doet en geeft tips hoe het verder en beter kan. Professionals gebruiken de lessen van KunstLokaal om fris te blijven, uitdaging te krijgen en hun grenzen opnieuw te verleggen. Zo profiteert iedereen van de dynamische omgeving.

 

Schrijf u in via info@kunstlokaal.nl of of bel T0570 784299 of T06 20894508 voor een kennismakingsles of voor een persoonlijk lesplan.

Gemiddeld kosten 10 lessen bij KunstLokaal 175 euro. Er is een kleine toeslag voor speciale lessen zoals modeltekenen of grafiek. Bekijk het lessenschema hieronder (scroll down).

Educatie, Tekenen & Schilderen, Modeltekenen, Druktechnieken, Zomerlessen, Workshops & Uitjes

 Instagram

 

Vragen over de producten? Bel of mail ons