EDUCATIE

Educatie, Tekenen & Schilderen,Modeltekenen, Druktechnieken, Zomerlessen, Workshops & Uitjes

Als je binnenkomt in het pakhuis van KunstLokaal in Deventer zie je allerlei mensen druk in de weer. De één tekent grote gekke vogels met bister (een oude inktsoort). Een ander maakt op een hedendaagse manier etsen van oude stadskaarten. Verderop maakt iemand strakke zeefdrukken van abstracte vormen. Op de schilderszolder is iemand een 17e eeuws meesterwerk aan het tekenen en schetst de voorstelling op een groot doek.

 

Bij KunstLokaal kun je van alles doen en leren. Leren tekenen of schilderen natuurlijk, maar ook technieken die je creativiteit op gang helpen zoals het schilderen van vlekken of een klein beetje spetteren met verf. Er komen op gezette tijden modellen langs voor inspiratie bij het leren tekenen. De één bestudeert de anatomie, een ander neemt dat uit het model wat van pas komt.

 

Op de begane grond is er een professionele werkplaats volledig ingericht voor het drukken –in alle grafische technieken– van allerlei denkbare ontwerpen en van toevalstreffers. Denk aan zeefdruk, etsen, hout- en linosnedes of steendruk of combinaties daarvan. Niemand weet meer van al dat materiaal, van kleur en van verf dan de mensen van KunstLokaal. Het materiaal en advies om dat allemaal te leren is beschikbaar op bovenaan deze website. Doe ook mee en ontdek waar jouw talent ligt!

 

Het lesprogramma vindt u hieronder. In mei, juni en juli hebben we een zomerprogramma. In september en februari a.s starten alle reguliere lessen weer.
Veelal kunt u intekenen voor 5 of 10 lessen. Kosten gemiddeld 17,50 per les. U kunt zich aanmelden door een mail sturen of bel met T0570-784299 (tussen 12:30 en 17:00 uur) voor extra informatie.

Cursusaanbod, Tekenen & Schilderen, Modeltekenen, Druktechnieken, Zomerlessen, Workshops & Uitjes

 

 Instagram