Bevestiging van bestelling en betaling:

Na het plaatsen van uw bestelling in de webshop, kunt u deze direct terugzien bij uw account. Een bevestiging van uw bestelling wordt per e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Tevens ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail van de ontvangst van uw betaling, inclusief de betaalmethode die is gebruikt.


Bestelling wijzigen

Zolang de bevestiging van uw oorspronkelijke bestelling en de betaling nog niet zijn ontvangen, kunt u de bestelling zonder enige verplichting wijzigen. Na deze bevestigingen is het vaak nog mogelijk om de bestelling aan te passen, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Let op: nadat de bestelling is verzonden, is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen.

 

Bestelling annuleren

Zolang u nog geen bevestiging heeft ontvangen, heeft u het recht om de bestelling te annuleren zonder verdere verplichtingen. Als het gevraagde product (tijdelijk) niet leverbaar is en u wilt de bestelling annuleren, wordt het eventueel reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald. U ontvangt een bericht met het verzoek om het rekeningnummer te controleren en te bevestigen.

 

Bestelling afhalen in de winkel in Deventer op Stromarkt 9 of op Steenstraat 36A in Arnhem

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling zelf af te halen in Deventer of in Arnhem In dat geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Zodra uw bestelling klaarstaat, nemen we contact met u op via e-mail om een afspraak te maken. U kunt uw bestelling dan ook tijdens de openingstijden van de winkel afhalen.

 

Verzending / Bezorging

Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling, tenzij anders afgesproken. Bij KunstLokaal - Krijtverfspecialist streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen vóór 15.00 uur worden bijna altijd dezelfde werkdag verzonden, uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders is afgesproken. Bezorging is mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Leveringen naar adressen buiten Nederland duren meestal 2 tot 6 werkdagen, buiten Europa kan het 1 tot 3 weken duren. Als het gevraagde product (tijdelijk) niet leverbaar is, wordt er een afspraak met u gemaakt over latere levering of annulering van de bestelling.

Alle pakketten worden zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Als uw pakket toch beschadigd aankomt, verzoeken wij u om ons zo snel mogelijk hiervan op de hoogte te stellen en een foto van het beschadigde pakket per e-mail te sturen. Op die manier kunnen we zo snel mogelijk samen tot een oplossing komen.


Retour zenden

U heeft het recht om onbeschadigde en ongebruikte artikelen binnen 7 dagen te retourneren, ingaande op de dag na ontvangst van uw bestelling. De te retourneren artikelen dienen in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te zijn. Verf en ander materiaal mag niet geopend of gebruikt zijn. De te retourneren artikelen moeten deugdelijk worden verpakt, waarbij blikken ook aan de zijkanten moeten worden beschermd tegen stoten. Bij ontvangst van beschadigde of ondeugdelijk ingepakte artikelen kunnen wij geen terugbetaling garanderen.

Om de retourzending snel en correct af te handelen, is het belangrijk om de retourzending vooraf via e-mail te melden. Na ontvangst van het pakket met onbeschadigde en volledige inhoud wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen, het bedrag van de bestelling of het deel van de bestelling teruggestort op de rekening waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald. Ook in dit geval ontvangt u een bericht met het verzoek om het rekeningnummer te controleren en te bevestigen. Let op: de kosten van het retourzenden van het pakket worden niet vergoed. Bij retourzending van een deel van de oorspronkelijke bestelling worden de verzendkosten van het heen-zenden niet vergoed.

 

Verzendkosten

Verzendkosten naar adressen in Nederland:

 • Gratis verzenden binnen Nederland voor bestellingen vanaf € 75,00
 • Overige pakketten tot 10 kg.  € 6,95 verzendkosten
 • Overige pakketten tot 20 kg.  € 11,95 verzendkosten
 • Overige pakketten tot 30 kg.  € 15,95 verzendkosten

Een volledig overzicht van de verzendkosten naar adressen in Nederland:

Omschrijving prijs
Envelop 20 gram NL € 3,00
Envelop 50 gram binnenland € 3,00
Envelop 100 gram binnenland € 4,00
Envelop 250 gram binnenland € 4,50
Brievenbuspakket, maximaal 2,7 centimeter dik € 4,50
   
Pakket tot 10 kg binnenland € 6,95
Pakket tot 20 kg binnenland € 11,95
Pakket tot 30 kg binnenland € 15,95

 

Verzendkosten naar adressen in België:

 • Gratis verzenden naar België voor bestellingen vanaf € 125,00
 • Overige pakketten tot 10 kg.  € 9,95 verzendkosten
 • Overige pakketten tot 20 kg.  € 12,95 verzendkosten

 

Verzendkosten naar adressen in Duitsland:

 • Gratis verzenden naar Duitsland voor bestellingen vanaf € 125,00
 • Overige pakketten tot 10 kg.  € 11,95 verzendkosten
 • Overige pakketten tot 20 kg.  € 14,95 verzendkosten

De verzendkosten zijn inclusief BTW.

In de winkelwagen kunt u de verzendkosten vinden voor de landen waar we regelmatig bestellingen naartoe sturen. Als het land waar u uw bestelling wilt ontvangen niet in de lijst staat, neem dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we een passende oplossing bieden.

 

Betaalmethoden

De webshops Kunstlokaal.nl en Krijtverfspecialist.nl verzenden momenteel vanuit Deventer en kennen de volgende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

Direct online betalen via iDEAL

Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Direct online betalen via PayPal

U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Ons PayPal account voor betalingen aan ons is: winkel@kunstlokaal.nl

Direct online betalen via Mr Cash / Bancontact (België)

Betaalmethoden voor mensen met een Belgische bankrekening.

Betalen via overmaking op onze rekening

 • Als u bij betaalmethode aangeeft ‘betalen per bank’, krijgt u bij de bevestiging van de bestelling het verzoek het totaalbedrag van de bestelling over te maken.
 • U kunt het totaalbedrag van de bestelling ook direct overmaken. Voor een snelle afhandeling, is het dan raadzaam om de betaling per bank vooraf of direct na de betaling via e-mail of telefoon te melden.

Vergeet u niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling?

Bankgegevens:

KunstLokaal | Krijtverfspecialist te Deventer
IBAN: NL27INGB0004724016
BIC/SWIFT: INGBNL2A


Wilt u een andere betaalmethode dan de voorgaande kiezen of eerst meer informatie? Wij nemen contact met u op om de betaling en eventueel andere vragen te bespreken.